Sista minuten-promotion



Ni har väl inte glömt..?

Hockeyfeber!!


Efter alltför många veckors uteblivande av blogginlägg, (jag ber verkligen om ursäkt men motivationen har inte funnits där), så tänkte jag i alla fall ta tillfället i akt att använda min blogg för att propagera lite. Hockeypropaganda är det som ska utvinnas. Det är nämligen så att efter en på många sätt lyckad säsong så ligger vi nu på playoff-plats till div 1!! Det som känns extra betryggande på något vis är att vi har den yngsta genomsnittsåldern ett a-lag i FAIK har haft på många år och tillochmed det ant yngsta i serien.. Att vi sedan är det enda laget i serien med uteslutande egna produkter och att vi endast förlorat en match sedan den 30 november gör det hela ännu roligare! Det är helt enkelt en riktigt bra stämning i hela laget och alla ger verkligen 110% på VARJE träning och match. Kanonkul.

Det jag ville komma till är att jag tycker att ni som inte varit upp och kikat på den inhemska och för året fartfyllda samt uppoffrande hockeyn som utövats i vår borg Fagerliden i år, ska leta leta er upp till nyligen nämnda plats onsdagen den 18 februari (nästa vecka) för att hjälpa och stödja oss i vår framfart mot ett eventuellt kval! I gengäld kan jag helt oberoende utlova en fantastiskt rolig och spännande match som vi såklart ska göra allt vi kan för att vinna. Kils AIK är det som står på menyn och vi ska bjuda dessa värmlänningar på en trerätters de sent kommer att glömma..


var en del av den pågående hockeyfeber som i skrivande tillfälle frodar sig i vår lilla stad Fagersta och var med och upplev den dramatik som återkommande skapas på "Fagge"!!


För glöm inte att det är ni i publiken som utgör en minst sagt avgörande faktor för spänningen och för vår,
förhoppningsvis, frejdiga ishockey!





GO FAIKEN!!

RSS 2.0